Nogomet

Simeone: 'Nisam zabrinut, uskoro ćemo vidjeti dobrog i efikasnog Griezmanna'

Branimir Korać • ponedjeljak, 18.04.2022.
Simeone: 'Nisam zabrinut, uskoro ćemo vidjeti dobrog i efikasnog Griezmanna'
Foto: EPA

Madridski Atletico teško je izborio pobjedu protiv Espanyola u nedjelju, ali Diego Simeone ima razumijevanje za svoje igrače, svjestan je kako nije bilo lako igrati nakon ispadanja iz Lige prvaka...

Espanyol je stvorio puno problema madridskom Atleticu, no na kraju je ipak domaćin stigao do pobjede. U zadnjim sekundama susreta iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca pogodio je Yannick Carrasco.

"Nije bilo nimalo lako igrati u ovoj situaciji. Poveli smo pa smo ostali s igračem manje zbog isključenja Kondogbije i onda odmah primili gol. Bilo je teško, posebno jer smo tijekom tjedna ispali i iz Lige prvaka. Unatoč svemu pozitivno smo reagirali iako to nije bilo lako napraviti. Igrači su pokazali karakter i ponos, naporno su radili. Kazneni udarac dao nam je priliku za pobjedu, ali trebalo je i to zabiti, a Carrasco je pokazao kako ima karakter", isticao je Diego Simeone.

Antoine Griezmann ušao je u drugom poluvremenu, ali još jednom je ostao bez pogotka. Zadnji put zabio je još u Kupu kralja 6. siječnja protiv Rayo Majadahonde, a u prvenstvu ne zna za pogodak još od studenog.

"Antoine Griezmann je jako važan igrač za našu momčad i znamo kakva očekivanja imamo od njega. Očito prolazi kroz teško razdoblje s realizacijom, ali to je normalno. Nisam zabrinut, uskoro ćemo vidjeti dobro i efikasnog Griezmanna."

FOTO: EPA/CATI CLADERA

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!