Košarka

Smajlagić i Perasović vrlo dobri u međusobnom dvoboju na dnu poretka

Branimir Korać • utorak, 19.04.2022.
Smajlagić i Perasović vrlo dobri u međusobnom dvoboju na dnu poretka

U dvoboju momčadi s dna ljestvice Nevežis je u gostima bio bolji od Prienaija s 97:86. Među najboljim pojedincima susreta bio je hrvatski reprezentativac Sven Smajlagić...

Litavsko prvenstvo bliži se završetku, barem onaj regularni dio sezone. Prienai je čvrsto posljednji, Nevežis je odmah iznad njega i obje momčadi su bez šanse za ulazak u doigravanje.

U međusobnom dvoboju Nevežis je u gostima upisao pobjedu 97:86 iskoristivši seriju 16:2 u završnici treće dionice s kojom se odvojio i kasnije nije imao problema.

U zadnjoj dionici domaćin se nije uspio spustiti na manji zaostatak od devet poena i gosti su upisali ipak očekivanu pobjedu.

U redovima Nevežisa istaknuli su se senegalski reprezentativac Amar Sylla s 25 poena i 11 skokova, hrvatski reprezentativac Sven Smajlagić s 20 poena i četiri asistencije te Latvijac Rihards Kuksiks s 18 poena i sedam skokova.

U domaćem sastavu Ivan Perasović ubilježio je 15 poena i četiri skoka, 15 poena dodao je i Ignas Sargiunas, a Rapolas Ivanauskas dodao je 12 poena i 12 skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

FOTO: Budučnost VOLI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!