Košarka

Milwaukee Bucksi do daljnjeg ostali bez Khrisa Middletona

Branimir Korać, HINA • petak, 22.04.2022.
Milwaukee Bucksi do daljnjeg ostali bez Khrisa Middletona
Foto: EPA

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Milwaukee Bucksa najmanje do kraja prvog kruga ovogodišnjeg doigravanja bit će bez svog drugog najboljeg strijelca Khrisa Middletona zbog istegnuća ligamenata lijevog koljena, ozljede koju je zadobio u četvrtoj četvrtini druge utakmice protiv Chicago Bullsa.

Pregledom magnetnom rezonancom potvrđeno je istegnuće ligamenata zbog kojeg je Middleton morao napustiti utakmicu sredinom četvrte četvrtine, a Bucksi su objavili kako ga neće biti u sastavu "do daljnjega".

Middleton je ove sezone prosječno ubacivao 20.1 koševa uz po 5.4 skokova i asistencija za Buckse, a i najbolji igrač te momčadi Giannis Antetokounmpo svjestan je kako će njegov izostanak biti veliki hendikep.

"Jasno je kako je Khris jedan od najboljih igrača u našoj momčadi. Ako on neće moći biti s nama, to će biti veliki gubitak", izjavio je Antetokounmpo.

Nakon prve dvije utakmice Milwaukee i Chicago su poravnati na 1-1 u pobjedama u seriji na četiri pobjede, a sljedeće dvije utakmice igrat će se u Chicagu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!