Nogomet

Rangnick: 'Razgovarao sam s liječnicima, za Pogbu je sezona gotova'

Branimir Korać • petak, 22.04.2022.
Rangnick: 'Razgovarao sam s liječnicima, za Pogbu je sezona gotova'

Paul Pogba vjerojatno je odradio svoju posljednju utakmicu u dresu Manchester Uniteda. Ralf Rangnick poručio je kako se neće na vrijeme oporaviti da bi zaigrao do kraja sezone...

Manchester United do kraja sezone mora isključivo pobjeđivati, a to će morati bez Paula Pogbe kojeg očekuje nekoliko tjedana pauze.

"Vraća se Scott McTominay, spreman je za nastup, jednako kao i Raphael Varane. U treningu je i Cristiano Ronaldo. Svi koji su ranije bili ozlijeđeni i dalje su van kadra, uključujući i Pogbu za kojeg je sezona završena. Liječnici su mi rekli da ga neće biti četiri tjedna, a zadnja je utakmica krajem svibnja stoga ne vjerujem da će igrati ove sezone."

U konkurenciji bi trebao biti i Harry Maguire nakon što je vrijeme proveo u policiji zbog prijetnji bombom koje je primio.

"Nismo se vidjeli nakon što sam saznao za tu užasnu vijest i još nismo uspjeli razgovarati. To je samo još jedan loš znak u kakvom svijetu živimo. Žao mi je što je prošao kroz takvo užasno iskustvo. Zna da smo svi uz njega, užasno je da se takve stvari događaju."

Momčad Manchester Uniteda od sljedeće sezone vodit će Erik ten Hag.

"Ne znamo se osobno, ali iz onog što sam vidio kako je radio u Ajaxu, sviđa mi se njegov nogomet. Uvjeren sam da će uz kvalitetnu predsezonu sa svojim pomoćnicima napraviti pomak u Manchesteru."

FOTO: EPA/TIM KEETON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!