Nogomet

Tuchel: 'Rüdiger odlazi na kraju sezone', Romano: 'Sve je dogovorio s Realom'

Branimir Korać • ponedjeljak, 25.04.2022.
Tuchel: 'Rüdiger odlazi na kraju sezone', Romano: 'Sve je dogovorio s Realom'
Foto: EPA

Antonio Rüdiger definitivno na kraju sezone napušta Chelsea. Potvrdio je to i Thomas Tuchel, a Fabrizio Romano iz svojih izvora saznaje kako je postignut konačni dogovor s Real Madridom...

Nadali su se u Chelseaju da će "slomiti" Antonija Rüdigera i zadržati ga u klubu, ali nisu uspjeli. Dogovor nije postignut i Rüdiger definitivno na kraju sezone napušta Chelsea.

"Situacija je takva da želi napustiti klub i to mi je rekao u privatnom razgovoru. Dali smo sve od sebe, i ja i klub, ali više se ne možemo boriti. Bez sankcija još bi mogli nastaviti ovu bitku, ali ruke su nam trenutno vezane. Ne uzimamo to osobno, to je njegova profesionalna odluka", priopćio je Tuchel.

U Chelseaju su već s prvim ponudama izazvali nezadovoljstvo kod Rüdigera jer one nisu bile dovoljno dobre i njemački branič bio je sve bliže odlasku. Čak i ako su se približili stavovi i moglo doći do nekakvog dogovora, embargo pod kojim se Chelsea našao, potpuno je uništio šanse.

Kako tvrdi dobro obaviješteni novinar Fabrizio Romano, Rüdiger je već riješio pitanje budućnosti postigavši dogovor s madridskim Realom koji nije skrivao interes za njegovim angažmanom.

FOTO: EPA/Juanjo Martin

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!