Košarka

Nash neće dobiti otkaz ni u slučaju ispadanja, Durant i dalje stoji iza njega

Matej Kačan • ponedjeljak, 25.04.2022.
Nash neće dobiti otkaz ni u slučaju ispadanja, Durant i dalje stoji iza njega
Foto: EPA

Kanadski trener Steve Nash ipak neće dobiti otkaz s klupe Brooklyna ni u slučaju ispadanja. Američki mediji navode da i dalje ima podršku vlasnika i Kevina Duranta...

Brooklyn Netsi usprkos velikoj zvjezdanoj moći su na rubu ispadanja iz doigravanja od Boston Celticsa u prvoj rundi doigravanja. Ako Boston slavi u četvrtoj utakmici, bit će to jedina "metla" u prvoj rundi doigravanja.

Očekivano je to sve uzdrmalo stolicu Steveu Nashu koji u dvije sezone svakako rezultatima nije opravdao očekivanja i donio rezultate. No, prema navodima američkog novinara Marca Steina, do otkaza neće doći.

Nash, prema Steinovim navodima, neće biti "žrtveno janje" neuspjeha jer iza sebe ima podršku dvije glavne figure u organizaciji: Kevina Duranta i Joeja Tsaija, vlasnika momčadi.

Nashu su svakako olakšavajuće okolnosti veliki problemi s ozljedama Duranta i Kyrieja Irvinga, kao i veliki izostanci potonjeg zbog pravila o cijepljenju, a u razmjeni Harden-Simmons nije još na parketu imao dosadašnju zvijezdu Sixersa.

No, Netsi u seriji protiv Bostona nisu pokazali ništa i sigurno su veliko razočaranje sezone i nije rijetkost da trener u takvim situacijama dobije otkaz. Nash je ipak uz podršku Duranta došao, a čini se da je i dalje ima.

FOTO: EPA/Jason Szenes

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • tapiros26.04.2022. u 12:07
    Nash je jedan od najgorih trenera koje sam vidio u NBA ligu!!! Pogledajte minutaži ostalih ALL star igrača - mislim da nitko nema više od 33 minute. A Durant igra 37,3 minute u prosijeku!!! Nash ga je uništio, izraubao do bola!
    tapiros