Rukomet

Tamše: 'Idemo vidjeti gdje smo protiv jedne od najboljih ekipa Europe'

Matej Kačan • utorak, 26.04.2022.
Tamše: 'Idemo vidjeti gdje smo protiv jedne od najboljih ekipa Europe'

Trener našičkog Nexea Branko Tamše najavio je prvi četvrtfinalni susret Europske lige koji njegova ekipa igra protiv jakog danskog Gudmea...

Rukometaši Nexea igraju četvrtfinale Europske lige, a u Našicama će u prvoj utakmici igrati protiv danskog Gudmea. Zadatak nije lak, ali Nexe ima priliku plasirati se na Final Four i to će pokušati iskoristiti. Dvoboj je najavio Branko Tamše.

"Došli smo jako daleko. Četvrti mjesec ide kraju, a mi smo još živi u Europi. Čeka nas još jedan od favorita te lige, danski Gudme. Ekipa je to s mnogo reprezentativaca Danske, Norveške, Islanda. Imaju svakako moje poštovanje."

Po stilu igre to nije nekakva atipična momčad, ali je jako dobra i uigrana.

"Igraju tipični skandinavski rukomet, brz i atraktivan. Jednostavni su, kad si uigran to tako ide. Imamo iskustvo s Dancima, imat ćemo video i pripremiti se."

Našičani će u svakom slučaju dati sve od sebe.

"Mogu reći da ono što smo radili cijele sezone ćemo sad probati naplatiti. Ne sumnjam u punu dvoranu i da će nam to donijeti pomoć. Traži se karta više i zbog toga radimo i treniramo, gradimo taj projekt. Jedva čekam da dođe utorak i da vidimo gdje smo protiv najboljih ekipa Europe", rekao je Tamše.

FOTO: SEHA Liga

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!