Nogomet

Guardiola: 'Ovu utakmicu odradili smo dobro, uzvrat će biti pravi test karaktera'

Branimir Korać • srijeda, 27.04.2022.
Guardiola: 'Ovu utakmicu odradili smo dobro, uzvrat će biti pravi test karaktera'
Foto: EPA

Manchester City odigrao je jako dobru utakmicu protiv Real Madrida i na uzvrat nosi prednost 4:3. Pep Guardiola bio je vrlo zadovoljan nastupom svojih igrača...

Spektakl sa sedam golova ponudili su Manchester City i Real Madrid. Pobjeda je na kraju pripala Manchesteru koji je odradio jako dobru utakmicu.

"Jako dobra utakmica između dvije momčadi pune kvalitetnih igrača. Pobijedili smo, odmorit ćemo se, odigrati u Leedsu i sljedeći tjedan doći spremni u Španjolsku. Mogli smo ostvariti i bolji rezultat, ali svakako moramo odigrati jako dobro i u uzvratu. Ovu utakmicu odradili smo dobro, uzvrat će biti pravi test karaktera", kaže Pep Guardiola.

Guardiola je ponosan na igru svojih igrača te je svjestan kako ga čeka jako težak uzvrat.

"Ne bunim se niti oko rezultata niti oko naše izvedbe. Ponosan sam na nastup svoje momčadi, sve smo probali da dođemo do pobjede. Igrali smo vrlo hrabro i pametno i s loptom i bez nje. Ne mogu reći da smo zaslužili više, rezultat je takav kakav je, ali odigrali smo stvarno dobro. Od početka smo bili svjesni da je ovo samo prvo poluvrijeme, čak i da smo ostvarili veću prednost, svejedno bi morali odigrati jako dobro i na Bernabeuu."

FOTO: EPA/ANDREW YATES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!