Košarka

Bogdanović: 'Uzeo bih tu loptu deset od deset puta', Snyder: 'Nema boljeg igrača za taj šut'

Branimir Korać • petak, 29.04.2022.
Bogdanović: 'Uzeo bih tu loptu deset od deset puta', Snyder: 'Nema boljeg igrača za taj šut'
Foto: EPA

Utah Jazz oprostio se od doigravanja porazom 4-2 u seriji protiv Dallas Mavericksa. U šestoj utakmici Bojan Bogdanović imao je veliku priliku za pobjedu Jazza...

Dallas Mavericks pobjedom 98:96 u šestoj utakmici serije prvog kruga doigravanja u NBA ligi došao je do četvrtog slavlja i prolaza u konferencijsko polufinale.

Jazz je imao šansu, sa sirenom je potpuno otvorenu tricu imao Bojan Bogdanović, ali nije pogodio.

"Nije nam trebala trica, ali smo ipak pokušali. I nema boljeg igrača da uzme taj šut", govorio je trener Jazza Quin Snyder nakon susreta.

Bogdanovića je dosta pogodio taj promašaj, bio je to šut kakve on obično pogađa. Puno teže šuteve pod pritiskom je znao ubacivati.

"Quin je nacrtao sjajnu akciju, Royce mi je dodao, bio sam potpuno otvoren. Uzeo bih taj šut deset od deset puta. Bio sam potpuno otvoren... Nema isprike, morao sam to pogoditi", govorio je Bojan.

Tako je i on završio sa sezonom prije nego je očekivao, Ivica Zubac zapeo je u play-inu, još je ostao Dario Šarić sa Sunsima, ali on vjerojatno neće biti na parketu ove sezone s obzirom da se vraća nakon teške ozljede.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!