Nogomet

Moro gubi bitku za naslov prvaka, Miškić zabio za tri velika boda u Moskvi

Mihaela Bradovski • subota, 30.04.2022.
Moro gubi bitku za naslov prvaka, Miškić zabio za tri velika boda u Moskvi
Foto: FaH

U 27. kolu ruskog prvenstva moskovski Dinamo kiksao je na svom stadionu protiv davljenika Urala koji je upisao pobjedu uz pogodak Danijela Miškića...

Dugo je moskovski Dinamo vodio bitku sa Zenitom za naslov prvaka Rusije, ali polako ispada iz te utrke. S dva vezana poraza omogućio je Zenitu da se odvoji na šest bodova razlike uz utakmicu manje.

U prošlom kolu Dinamo je poražen od CSKA, a u ovom id Urala koji je tako drugom uzastopnom pobjedom došao do 14. mjesta koje vodi u doigravanje za opstanak.

Moskovljani su poveli vrlo rano golom Arsena Zahariana, ali do odlaska na odmor Eric Bicfalvi i Danijel Miškić rade preokret.

U drugom dijelu domaćin je krenuo po poravnanje, ali je primio gol. Bicfalvi je ponovno bio strijelac, deset minuta prije kraja smanjio je Clinton N'Jie, a kada je Dinamo u 84. minuti ostao bez isključenog Skopinceva, bilo je jasno da će teško do povratka.

Nikola Moro kod domaćina igra je do 76. minute kada ga je zamijenio N'Jie, a kod gostiju Miškić je odradio cijelu utakmicu.

Rusko prvenstvo, 27. kolo:
Dinamo Moskva - Ural 2:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!