Košarka

Green obećao platiti kaznu zbog srednjeg prsta: 'Zarađujem 25 milijuna, bit ću u redu'

Matej Kačan • srijeda, 04.05.2022.
Green obećao platiti kaznu zbog srednjeg prsta: 'Zarađujem 25 milijuna, bit ću u redu'
Foto: EPA

Košarkaš Golden State Warriorsa Draymond Green prokomentirao je svoje nove sukobe s publikom, ovaj put s navijačima Grizzliesa kojima je pokazao srednji prst nakon što su mu zviždali...

Mnogo emocija i kontroverzi je u seriji između Memphis Grizzliesa i Golden State Warriorsa, a kao i obično, u središtu je Draymond Green. Krilni centar Warriorsa u prvoj utakmici isključen je zbog grubog prekršaja, a u drugoj se našao na drugoj strani.

Naime, Xavier Tilman pogodio ga je laktom u oko i Green se raskrvario. Nakon toga ipak se uspio "zakrpati" i vratiti u igru, ali navijači su mu svejedno zviždali. Green je na to odgovorio na sebi karakterističan način, srednjim prstom prema publici.

Sigurno mu slijedi kazna jer kaznu je dobio i Kyrie Irving za interakcije s navijačima Bostona, a publika u Memphisu to je znala pa je klicanjem pozdravila taj potez.

Nije to bila jedina kontroverza, Dillon Brooks je u prvoj četvrtini nasrnuo na Garyja Paytona II na polaganju pa je isključen, a Payton je slomio lakat i nema ga do kraja doigravanja.

Na sve to akteri su imali različite reakcije pa je Steve Kerr sipao žuč i nazvao Grizzliese ekipom koja igra prljavo, a Green je kazao da će drage volje platiti kaznu i čini se da ne žali zbog svog poteza.

"Ako ćete zviždati nekoga tko je upravo dobio lakat i krvari, onda zaslužujete srednji prst. Prihvatit ću kaznu, pojaviti se i platiti. No, bio je stvarno dobar osjećaj pokazati im srednji prst. Mislite zviždati nekome tko je primio lakat? Mogao sam imati i potres mozga. Ako će biti tako zločesti, bit ću i ja. Pretpostavljam da su klicali jer su znali za kaznu. Super, ali ja zarađujem 25 milijuna godišnje, bit ću u redu", rekao je Green.

FOTO: EPA/D. ROSS CAMERON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!