Nogomet

Courtois: 'Još je luđe nego protiv PSG-a i Chelseaja jer je ovaj put stvarno bilo u zadnjem trenutku'

Branimir Korać • četvrtak, 05.05.2022.
Courtois: 'Još je luđe nego protiv PSG-a i Chelseaja jer je ovaj put stvarno bilo u zadnjem trenutku'
Foto: EPA

Još jedan "povratak otpisanih", momčad s karakterom napravila je još jedan čudesan preokret i izborila nastup u finalu. Igrač utakmice bio je Thibaut Courtois...

Thibaut Courtois branio je sjajno, puno toga je skinuo iako je kod gola ostavio prvi kut i Mahrez je pogodio. Bez obzira na to, zaslužio je najviše ocjene jer bez njegovih obrana, Real ne bi vidio finale.

"Još je luđe nego protiv PSG-a i Chelseaja jer je ovaj put stvarno bilo u zadnjem trenutku. Čak i pri 0:1 još uvijek smo vjerovali iako su imali dvije velike prilike, Ferland je spasio jednu, ja drugu. Kod 1:1 vidjeli smo da su se uplašili i dali smo sve od sebe. Bilo je pomalo kao protiv Pariza. U produžetku smo znali da smo fizički bolji i da imamo snage za pobjedu", kaže Courtois.

Belgijac uživa u trenucima kroz koje prolazi.

"Dosta smo trenirali taktički, bili smo spremni. U ovom susretu sam upisao neke obrane koje nisam upisao prošli tjedan. Nevjerojatno je kroz što prolazimo, prošle subote smo već uzeli jednu titulu. Zato i igramo. Sada se nadam da ćemo završiti posao."

FOTO: EPA/NEIL HALL

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!