Nogomet

Prosinečki: 'I dalje za mene Guardioline momčadi igraju najbolji nogomet'

Branimir Korać • četvrtak, 05.05.2022.
Prosinečki: 'I dalje za mene Guardioline momčadi igraju najbolji nogomet'
Foto: EPA

Real Madrid čudesnim preokretom izbacio je iz igre za titulu prvaka Europe Manchester City, a Robert Prosinečki sa zadovoljstvom je prokomentirao prolaz kluba čiji je dres nosio...

Robert Prosinečki nosio je dres madridskog Reala i drago mu je zbog prolaska u finale Lige prvaka. Ne može objasniti što se dogodilo sinoć na Santiago Bernabeuu, ali jasno je da tu veliku ulogu ima i taj šampionski mentalitet Madriđana.

"Ovo je jedna od utakmica koje ti ostave stotinu upitnika nad glavom, svašta se tu može analizirati. Sretan sam zbog Reala i vječno ću navijati za njega. To je najveći klub na svijetu, klub koji nikada ne odustaje i ne predaje se", kaže Prosinečki za Sportklub.

Iako je ponovno nadmudren i ostao bez titule europskog prvaka, Prosinečki je i dalje obožavatelj lika i djela Pepa Guardiole.

"To se neće promijeniti. I dalje za mene njegove momčadi igraju najbolji nogomet. Kakva je samo bila prezentacija protiv Liverpoola pa ove protiv Reala. Sada smo svi pametni, to je trenerska kletva. Očito je osjetio da Real nema snage izvući se, ali svi donosimo krive odluke. Tako je i Pep odlučio sinoć. Puno toga je u karijeri dobio, ali i izgubio dosta bitnih utakmica."

FOTO: EPA/Andrew Yates

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!