Ostali sportovi

Brady potpisao vrlo bogat ugovor, nakon kraja karijere postaje stručni analitičar na Foxu

HINA, Matej Kačan • srijeda, 11.05.2022.
Brady potpisao vrlo bogat ugovor, nakon kraja karijere postaje stručni analitičar na Foxu

375 milijuna dolara na deset godina težak jeugovor Tooma Bradyja s američkm TV kućom Fox Sports kojim će ovaj velikan američkog nogometa krenuti u televizijsku karijeru nakon kraja igračke...

Legendarni američki quarterback Tom Brady pridružit će se Fox Sportsu kao vodeći analitičar kada završi njegova blistava karijera u američkom nogometu, objavila je mreža.

Fox nije otkrio uvjete Bradyjeva ugovora, međutim New York Post je objavio kako je quarterback koji je sedam puta osvajao Super Bowl, pristao na 10-godišnji ugovor vrijedan 375 milijuna dolara.

Time bi Brady postao najbolje plaćeni analitičar na svijetu. Osim što će postati Foxov glavni analitičar, bit će i ambasador tvrtke koji će pomagati u sponzorstvima i promotivnim aktivnostima.

"Oduševljeni smo što se Tom obvezao pridružiti Foxovom timu. Želimo mu sve najbolje tijekom nadolazeće sezone", rekao je izvršni direktor Foxa Lachlan Murdoch. Brady je tvitu poručio kako je "uzbuđen" zbog pridruživanja Foxu, ali da je na terenu s Buccaneersima "puno nedovršenih poslova".

Brady je u karijeri igrao u deset Super Bowlova osvojivši pritom sedam - šest s New England Patriotsima i jedan u dresu Tampa Bay Buccaneersa.

U kolovozu će navršiti 45 godina, a tijekom karijere zaradio je više od 300 milijuna dolara.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!