Ostali sportovi

Sara Beram poražena na startu Svjetskog prvenstva u boksu, Irkinja prejaka

HINA, Mihaela Bradovski • srijeda, 11.05.2022.
Sara Beram poražena na startu Svjetskog prvenstva u boksu, Irkinja prejaka

Sara Beram nije uspjela doći do iznenađenja i pobjede na startu Svjetskog prvenstva u boksu, Irkinja Amy Broadhurst ipak je bila prejaka...

Hrvatska prvakinja u kategoriji do 63 kilograma Sara Beram (BK Petar Zrinski) oprostila se od nastupa na Svjetskom prvenstvu za boksačice u Istanbulu porazom u 16-ini finala od Irkinje Amy Broadhurst jednoglasnom odlukom sudaca.

Beram je za suparnicu na startu dobila favoritkinju kategorije, dvostruku europsku prvakinju do 22 godine i osvajačicu bronce sa seniorskog EP-a. U tehnički vrlo čistom meču snažna i odlično tehnički pripremljena Irkinja nametnula je svoju distancu i zadavala velike probleme Beram iz kontragarda jakim i preciznim pogotcima ljevicom. Beram se dobro i hitro kretala, pokušala se brzim i srčanim prodorima i zadavanjem brzih serija suprostaviti Irkinji, no u svakoj rundi prednost je otišla na stranu Broadhurst. U drugoj rundi sutkinja u ringu odlučila se i na brojanje našoj predstavnici nakon lijevog polukrošea koji je prošao preko garda.

U srijedu će u večernjem programu nastupiti i naša najmlađa predstavnica, splitska pitbullovka Dea Bolanča u kategoriji do 57 kg protiv iskusne Poljakinje Krystyne Kruk.

FOTO: Kokeshi75/Pixabay

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!