Vodeni sportovi

Mladost traži u Šibeniku puno bolji nastup: 'U Zagrebu smo ušli podsvjesno podcjenjivački'

Mihaela Bradovski • petak, 13.05.2022.
Mladost traži u Šibeniku puno bolji nastup: 'U Zagrebu smo ušli podsvjesno podcjenjivački'
Foto: FaH

Vaterpolisti Solarisa i Mladosti sastaju se u Šibeniku u drugom susretu za treće mjesto u hrvatskom prvenstvu. Šibenčani imaju prednost 1-0 u utrci do dvije pobjede...

Prvi dvoboj između Solarisa i Mladosti u borbi za treće mjesto odigran je u Zagrebu gdje su Šibenčani slavili s 10:8. Za osvajanje trećeg mjesta treba im još jedna pobjeda, no Mladost i dalje vjeruje u preokret.

"Ono u Zagrebu, u prvoj utakmici je bilo loše od početka kada smo ušli malo podsvjesno podcjenjivački. Mislili smo da smo dali sve od sebe, ali nije to tako bilo i tek kada smo pregledali snimku, shvatili smo da to nije dobro izgledalo i još k tomu nije bio naš dan. Sada je potpuna mobilizacija i idemo ih večeras napasti i vratiti seriju u Zagreb", poručio je Franko Lazić.

I trener Mladosti Zoran Bajić također traži puno bolji nastup svoje momčadi i želi doći do pobjede te povratka serije u Zagreb.

"Moramo u tranziciji prema nazad, biti već u ranoj fazi kvalitetniji, čvršći u visokom presingu. To nam je izostalo u Zagrebu. Suviše lako je Solaris tada dolazio do našeg gola. Brzo smo se povlačili u zonsku obranu i to sigurno nije bilo u redu. A nismo bili puno bolji ni u napadu. Nije nam bilo laganih golova, kontre, svježine i lepršavosti koja mora krasiti jednu tako mladu momčad kakvi smo mi. Morat ćemo biti sigurno puno čvršći, karakterniji u obrani napadu, u svim fazama. Igrač više nam mora biti bolji, igrač manje čvršći, agresivniji, biti onakvi kakvi smo bili tijekom cijele sezone."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!