Rukomet

Zagreb razočarao pristupom, Obrvan nezadovoljan: 'Igrači su možda mislili da će finale doći samo od sebe'

Branimir Korać • petak, 13.05.2022.
Zagreb razočarao pristupom, Obrvan nezadovoljan: 'Igrači su možda mislili da će finale doći samo od sebe'

PPD Zagreb izborio je prolaz u finale Kupa pobjedom 28:18 protiv Poreča. Na kraju visoka pobjeda, ali prvo poluvrijeme nije bilo dobro...

Ivica Obrvan s razlogom je bio nezadovoljan. Njegova momčad je upisala uvjerljivu pobjedu, ali pristup i ulazak u utakmicu bili su vrlo loši.

"Pristup je izuzetno važan u svakoj utakmici, razlika u kvaliteti je velika, ali to nije bilo vidljivo u prvoj poluvremenu što je možda malo i normalno nakon pobjede od prije nekoliko dana protiv Nexea. Igrači su možda mislili da će ulazak u finale doći sam od sebe što u sportu nije moguće. U drugom dijelu smo pokazali bolji angažman i koncentraciju te upisali uvjerljivu pobjedu. Svi su ovo očekivali i to se i dogodilo, ponovno finale PPD Zagreb - Nexe. Očekujemo vrlo zanimljivu utakmicu, ali sam uvjeren u našu pobjedu i kvalitetu. Naravno da to neće biti lako."

Nezadovoljan početkom susreta bio je i Marin Šipić.

"Ušli smo slabije u utakmicu, u podsvijesti nam je bila nedavna utakmica u kojoj su nam u prvom poluvremenu zabili samo dva gola. Međutim ljudi su ovdje došli spremniji, igrali su, zabijali, borili se. Naša je krivica što nismo ušli jednako ozbiljno kao u prošlu utakmicu. Na kraju smo imali veću rotaciju, malo smo skupili glave i odradili drugo poluvrijeme kako smo trebali i prvo."

Vlado Matanović poručuje - "krivo je more".

"Otvorili smo dosta loše, more, sunce, plaže, možda nas je sve to malo omelo. Okruženje je bilo takvo da nismo previše razmišljali o utakmicu i tako smo u nju i ušli. Nakon 30 minuta nije nam trebalo previše objašnjavati, znali smo i sami gdje griješimo. U drugom dijelu smo htjeli očistiti obraz, dali smo sve od sebe i to se vidjelo na rezultatu."

FOTO: HRS / Jozo Čabraja / kolektiff

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!