Nogomet

Rijeka prodala trećinu svojih ulaznica za finale Kupa

Matej Kačan • ponedjeljak, 16.05.2022.
Rijeka prodala trećinu svojih ulaznica za finale Kupa
Foto: FaH

Od šest tisuća ulaznica, koliko je Rijeka dobila za svoje navijače u finalu Kupa, dosad je prodana jedna trećina. Ukupno se očekuje oko četiri i pol tisuće navijača Rijeke...

Direktor Rijeke Luka Ivančić gostovao je u emisiji "Pod stijenama Kantride" u programu HR-ovog Radija Rijeke gdje je govorio o finalu Kupa.

Prodaja ulaznica za navijače Rijeke ulazi je svoj posljednji tjedan, a dosad je svoju ulaznicu za dvoboj na Poljudu osiguralo oko dvije tisuće navijača od ukupno šest, koliko je Rijeka dobila za svoje simpatizere.

"Ulazimo u posljednji tjedan prodaje i htio bih naglasiti svima da od danas do petka pokušaju doći do zlatne ulaznice. 20. svibnja se zatvara prodaja u 12 sati. Očekujem navalu naših navijača, zasad je prodano 2000 ulaznica za sektore A, B, C i D. Najviše je prodano za sektore C i D. Svi sektori su još na raspolaganju tako da očekujem između tri i pol i 4000 naših navijača u Splitu", rekao je.

Hajduk je svoj kontingent prodao, a onda su razgrabljene i ulaznice u slobodnoj prodaji pa je cijeli Poljud osim dijela s navijačima Rijeke već rasprodan.

Ivančić je poručio i da činjenica što je Rijeka formalno domaćin ne donosi logističke i organizacijske pozornosti.

"Što se tiče organizacije nemamo posebne prednosti, osim što smo domaćini jer godinama imamo bolji koeficijent od Hajduka. Organizacijski nemamo nikakve posebne prednosti i pogodnosti, igra se na Poljudu, to će biti domaći teren, ali ja sam uvjeren da ćemo s tri i pol ili 4000 navijača pokvariti feštu dolje", rekao je.

FOTO: HINA/Miljenko Klepač

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!