Nogomet

Di Marzio: 'Nema više nikakve dvojbe, Mbappe produžuje s PSG-om'

Branimir Korać • subota, 21.05.2022.
Di Marzio: 'Nema više nikakve dvojbe, Mbappe produžuje s PSG-om'
Foto: EPA

Kylian Mbappe sutra će i službeno objaviti u čijem će dresu igrati sljedeće sezone. Posljednjih sati sve više je najava kako će ostati u PSG-u...

Kylian Mbappe i oni oko njega očito jako dobro znaju kako izvući maksimalnu svotu i još malo voiše od toga.

Kao što je svojevremeno LeBron James imao svoj "The Decision", slično će sutra napraviti i Mbappe i, naravno, takvo što dobro unovčiti.

Informacije dolaze i govore kako će Mbappe ipak ostati u Patizu. Odlično informirani Gianluca Di Marzio tako je danas poručio: "Nema više nikakve dvojbe, Mbappe produžuje s PSG-om."

Mbapopeova majka izjavila je kako je Kylian sve dogovorio i s PSG-om i s Real Madridom i sada se očekuje samo njegova odluka. Španjolci su poludjeli kada su to čuli i smatraju da je Mbappe izigrao Real.

Ako se pokaže istinitim i ostane u Parizu uz nenormalne ovlasti koje se spominju (sudjelovanje u slaganju momčadi, otpuštanju trenera) i daleko najveći ugovor, trebat će razumjeti i Madriđane.

U tom slučaju svakako se može protumačiti i kako je Mbappe dijelom iskoristio Real i pregovore s njim da učvrsti svoju poziciju u pregovorima s PSG-om.

FOTO: EPA/YOAN VALAT

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!