Tenis

Konjuh zbog potencijalno teže ozljede odustala od Roland-Garrosa, u nedjelju kreće troje Hrvata

HINA, Matej Kačan • subota, 21.05.2022.
Konjuh zbog potencijalno teže ozljede odustala od Roland-Garrosa, u nedjelju kreće troje Hrvata

Ana Konjuh zbog ozljede fibule na lijevoj nozi odustala je od nastupa na Roland-Garrosu, dok će prvog dana natjecanja krenuti troje hrvatskih predstavnika...

Prvog dana natjecanja na drugom ovogodišnjem teniskom Grand Slam turniru, Roland-Garrosu u Parizu, u nedjelju će na teren troje hrvatskih predstavnika.

Među prvima koji će zaigrati je Borna Ćorić, njegov dvoboj protiv Španjolca Carlosa Tabernera na rasporedu je kao prvi na terenu broj 13 od 11 sati. Nakon Ćorića i Tabernera na istom terenu svoj će susret igrati Petra Martić protiv Čehinje Katerine Siniakove, dok je susret Donne Vekić i Šveđanke Mirjam Bjorklund na programu kao četvrti iza 11 sati na terenu broj 8.

U prvom kolu ovogodišnjeg Roland-Garrosa još će igrati i Marin Čilić protiv Mađara Attile Balasza te Borna Gojo protiv Čileanca Alejandra Tabila, dok je Ana Konjuh odustala od nastupa.

Naime, Konjuh je normalno trenirala pri dolasku u Pariz i trebala je igrati protiv Simone Halep, ali napukla je fibula na lijevoj nozi i ozljeda nije lakša pa se Ana vraća u Zagreb na dodatne preglede.

FOTO: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!