Nogomet

Tomić: 'Boriti se za trofej pred punim stadionom, za ovakve utakmice se živi'

Mihaela Bradovski • srijeda, 25.05.2022.
Tomić: 'Boriti se za trofej pred punim stadionom, za ovakve utakmice se živi'
Foto: FaH

Riječani na Poljud dolaze uvjereni kako su spremni i kako mogu do trofeja pobjednika Kupa. Goran Tomić s nestrpljenjem očekuje sutrašnji dvoboj...

Kadeti Rijeke su odradili dobar posao u damnašnjem jutarnjem terminu te su svom klubu donijeli trofej pobjednika Kupa, a Goran Tomić nada se da će njegovi igrači nastaviti tim putem.

"Krenuo bih s čestitkama kadetima Rijeke na osvajanju Kupa, nadam se da ćemo mi slijediti njihov primjer. Za ovakve utakmice se živi od kad se počnemo baviti ovim poslom, boriti se za trofej pred punim stadionom mi s te strane mi je jako drago da je ova ekipa praktički došla do samog kraja i nadam se da će pronaći tu potrebnu snagu i energiju da osvoji taj trofej."

Trener Rijeke očekuje neizvjesnu utakmicu u kojoj je sve otvoreno i moguće.

"U ovakvim utakmicama uvijek nekakav detalj odluči, je li to prekid ili kvaliteta pojedinca, jednostavno moramo biti maksimalni u iskorištavanju naših šansi. S druge strane moramo biti apsolutno koncentrirani i kompaktni, odlučni da bi se utakmica pobijedila. Ova ekipa je pokazala da to može i uvjeren sam da to možemo još jednom napraviti."

Na Poljudu se očekuje i veliki broj navijača Rijeke koji će se nadati povoljnim raspletom za svoju momčad.

"Sigurno je da će nam jako puno značiti i podrška naših navijača, zahvaljujem se unaprijed svima što će doći, to je praznik hrvatskog nogometa, ostavit ćemo sve što imamo na terenu da ih sve razveselimo."

FOTO: HINA/Mario Strmotić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!