Nogomet

Tomić: 'Imali smo problema i kada smo bili kompletni, a s igračem manje još i više'

Branimir Korać • petak, 27.05.2022.
Tomić: 'Imali smo problema i kada smo bili kompletni, a s igračem manje još i više'
Foto: FaH

Goran Tomić nakon poraza u finalu SuperSport Hrvatskog kupa mogao je samo čestitati Hajduku na pobjedi i osvojenom trofeju...

Iako je Rijeka dobro ušla u utakmicu i povela golom Josipa Drmića, Hajduk je na kraju slavio preokretom 3:1. Nakon isključenja Hrvoja Smolčića, Rijeka nije imala previše šanse.

"Čestitam Hajduku na zasluženo osvojenom Kupu. Mislim da smo ušli u utakmicu na onaj načina kakav smo i željeli, poveli smo 1:0, ali onda su ti detalji odlučili, dva prekida, crveni karton i jednostavno više nismo imali šanse protiv Hajduka", kaže Goran Tomić.

Tomić je postavio Rijeku nešto zatvorenije, ali bez obzira na to, Hajduk je stvarao prilike.

"Tako smo pripremili utakmicu i sve je išlo u dobrom smjeru, ali dvije neopreznosti kod prekida dale su Hajduku vjetar u leđa i naravno neopreznost Smolčića kod drugog žutog kartona. S igračem manje protiv ovakvog Hajduka nismo imali šanse."

Isključenje Smolčića samo je pogoršalo situaciju u kojoj se Rijeka nalazila.

"Imali smo problema i kada smo bili kompletni, a s igračem manje još i više. Hajduk je jednostavno bio bolji i čestitam mu."

Kup nije osvojen, ali ciljevi su ostvareni.

"Mi smo naše ciljeve ostvarili, ali kada dođete ovako do finala, a ne osvojite, onda to sigurno boli, ali to je nogomet, treba pokušavati i dalje. Treba se dobro odmoriti i onda idemo dalje."

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!