Nogomet

Zekić: 'Žao mi je zbog isključenja, uvijek će ostati pitanje kako bi bilo da je ostalo 11 na 11'

Mihaela Bradovski • petak, 27.05.2022.
Zekić: 'Žao mi je zbog isključenja, uvijek će ostati pitanje kako bi bilo da je ostalo 11 na 11'
Foto: FaH

Zoran Zekić isticao je zasluženost Hajdukovog osvajanja trofeja pobjednika Kupa, a žali zbog isključenja Smolčića vjerujući kako bi utakmica bila neizvjesnija...

Treći gol Hajduka potpuno je prelomio utakmicu i tu više povratka za Rijeku nije bilo, smatra Zoran Zekić.

"Čestitke Hajduku i svim njegovim navijačima. Hajduk je s tim trećim golom dokrajčio utakmicu, Rijeka jednostavno više nije imala niti snage i nije mogla više. Zaslužena pobjeda Hajduka, žao mi je zbog tog crvenog kartona, uvijek će ostati pitanje kako bi bilo do kraja da je ostalo 11 protiv 11", istaknuo je Zekić za HRT nakon susreta.

Posebne čestitke uputio je Dariju Melnjaku.

"U polufinalu Kupa zabiješ dva gola i izravno odvedeš svoj klub u finale, zatim u finalu ponovno ovakva prezentacija s dva gola i dvije-tri šanse. Svojevremeno je igrao u mom Slaven Belupu i njemu posebno čestitam."

Zekića je oduševila pozitivna energija na Poljudu.

"Na kraju ispada prilično lagana utakmica Hajduka, prilično rutinirana pobjeda. Lijepo je vidjeti ipak na kraju pozitivne emocije, nadam se da će pozitivne emocije prevladavati i ubuduće u hrvatskom nogometu i da će biti što manje onih loših emocija."

Što se tiče samog susreta, Hajduk je igrao bolje i agresivnije.

"Rijeka je u startu igrala kako je htjela, Drmićeva je završnica bila odlična, no nisu dugo izdržali. Hajduk je zabio dva brza gola iz prekida, bio je dominantniji, puno motoričniji i stajao bliže igraču."

FOTO: HINA/Mario STRMOTIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!