Ostali sportovi

Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju potragu za prvom pobjedom

Sportnet, Mihaela Bradovski • petak, 27.05.2022.
Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju potragu za prvom pobjedom

Hrvatske odbojkaške reprezentacije nakon prvih odigranih utakmica Zlatne europske lige u Varaždinu vjeruju u dobar nastavak natjecanja.

Iako na samom početku nisu uspjele nadjačati svoje protivnike, vjeruju kako će sutrašnji novi susreti donijeti bolje rezultate i opravdati njihove uloge među favoritima ovog natjecanja.

Odbojkašice sljedeću utakmicu igraju sutra u 17 sati u Areni Varaždin protiv Slovačke.

"Slovačka je jako dobra ekipa, no isto tako mi se dobro pripremamo za njih. Imali smo dosta pripremnih utakmica, treniramo žestoko, analiziramo ekipe i radimo na našoj taktici", izjavila je reprezentativka Mika Grbavica i dodala: "Spremni smo za pobjedu, dođite i bodrite nas."

Muška reprezentacija sutra igra s Danskom te 1. lipnja sa Španjolskom u 19.30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

"Danska je slabija reprezentacija od Ukrajine protiv koje smo igrali. Prošle godine osvojili su Europsku Silver ligu i svakako ih trebamo respektirati. U ovu utakmicu ući ćemo maksimalno fokusirani te ovim putem pozivam sve da dođu u što većem broju u Varaždin i podrže nas na našem putu prema Final Fouru", izjavio je reprezentativac Petar Đirlić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!