Rukomet

Našičani produžili ugovor s Tamšeom: 'To je još jedan pokazatelj kako je Nexe velik klub'

Mihaela Bradovski • subota, 28.05.2022.
Našičani produžili ugovor s Tamšeom: 'To je još jedan pokazatelj kako je Nexe velik klub'
Foto: FaH

Nakon vrlo dobre sezone u kojoj se borio sa Zagrebom na dvije fronte za trofeje te izborio nastup na Final Fouru Europske lige, Nexe je produžio ugovor s Brankom Tamšeom...

U Našicama su jako zadovoljni radom Branka Tamšea te je produžena suradnja za još dvije godine. Tamše je imao ugovor s Nexeom do idućeg ljeta, ali u klubu su odlučili produžiti ugovor do ljeta 2025. godine.

Sve se to dogodilo između dva vrlo važna susreta, poraza u finalu doigravanja protiv PPD Zagreba i uoči današnjeg polufinala Europske lige protiv Magdeburga.

"Hvala predsjedniku Josipu Ergoviću i Upravi kluba što su mi ukazali povjerenje i produljili ugovor pred ove velike izazove koji nas čekaju u Portugalu gdje ćemo se susresti s velikim europskim momčadima. To je još jedan pokazatelj kako je Nexe velik klub i koliko ozbiljno pristupaju svemu. Čvrsto vjerujem u našički rukometni projekt koji je ozbiljan, sustavan i dugoročan i jako mi je drago što sam njegov dio, a eto, sada je sigurno da ću to i ostati još barem neko vrijeme", poručio je Tamše za klupsku stranicu nakon potpisa ugovora.

Tamše ima velike planove i očekivanja od Nexea.

"I ja i igrači dat ćemo sve od sebe i na ovom Final Fouru i kasnije. Svi navijači i rukometni entuzijasti u Našicama to zaslužuju. Ovo je jedna lijepa sportska priča na zdravim nogama i to treba cijeniti. Uživat ćemo u rukometu kao i do sada i predano raditi. Sljedeće sezone obećavam ponavljanje ovakvog europskog uspjeha, a u hrvatskom prvenstvu i kupu još bolji rezultat nego u aktualnoj sezoni."

FOTO: HINA/Tomislav Pavlek

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!