Nogomet

Robertson izrazio sumnje: 'Dao sam prijatelju kartu i rekli su mu da je lažna. Bio je kaos'

Matej Kačan • nedjelja, 29.05.2022.
Robertson izrazio sumnje: 'Dao sam prijatelju kartu i rekli su mu da je lažna. Bio je kaos'
Foto: EPA

Liverpoolov bek Andrew Robertson izrazio je sumnju u objašnjenje Uefe oko kašnjenja utakmice, a za primjer je dao svog prijatelja kojem je dao ulaznicu za koju su organizatori rekli da je lažna...

U službeno objašnjenje Uefe o razlozima kašnjenja utakmice finala Lige prvaka posumnjao je Andy Robertson. Bek Liverpoola stao je u obranu navijača i kazao je da je svom prijatelju "sredio" ulaznicu za finale, a on je upao među one kojima su organizatori rekli da im je ulaznica lažna.

"Jednom od mojih prijatelja rekli su da je lažna, a uvjeravam vas da nije bila. Bio je to kaos, iskreno. Ljudi su samo improvizirali i paničarili. Bacanje suzavca među ljude nije prihvatljivo", rekao je Robertson, pa nastavio:

"Bilo je to užasno za naše navijače i sve obitelji koje su morale proći kroz to. Nije to ugodno iskustvo, nije lijepo doći na takvo finale. Liga prvaka bi trebala biti proslava, a ovo nije bilo tako."

Robertson je svjestan da su organizatori imali manje vremena nego inače zbog premještanja finala.

"Naravno da finale nije prvotno trebalo biti ovdje i možda pripreme nisu bile dobre kao što su trebale biti, ali siguran sam da će se u narednim danima napraviti istraga oko svega", rekao je.

FOTO: EPA/Andrew Yates

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Torca-Dubrava29.05.2022. u 22:11
    Lažu kao i Božinović.
    Torca-Dubrava