Košarka

Bogdanović bi mogao ostati bez trenera, Snyder na izlaznim vratima Jazza

Matej Kačan • srijeda, 01.06.2022.
Bogdanović bi mogao ostati bez trenera, Snyder na izlaznim vratima Jazza

Trener Utah Jazza Quinn Snyder nije još dogovorio svoju budućnost i smjer franšize s upravom Jazza pa bi ovo ljeto mogao napustiti kormilo ekipe nakon osam sezona...

Kako prenose dobro upućeni novinari američkog ESPN-a, Quinn Snyder trebao bi ovo ljeto napustiti svoj posao trenera Utah Jazza, i to nakon osam godina provedenih na toj poziciji.

Premda ima ugovor do 2023. i opciju za još jednu dodatnu godinu do 2024., Snyder je obavio više sastanaka s upravom Jazza i budućnost je i dalje nejasna te postoji vrlo dobra šansa za rastanak, prenosi Adrian Wojnarowski.

Utah mu navodno nudi novi ugovor, ali Snyder je cijenjen za jednog od boljih trenera u ligi i sigurno bi na ljeto 2023. bio jedan od najtraženijih ljudi za popunu mjesta koja će se isprazniti.

Snyder je u Jazzu okrenuo momčad naglavačke, od 25-57 u sezoni 2013/14 prije nego što je došao, stvorio je jednu od najboljih momčadi regularne sezone i ukupno ima 372-264 omjer, ali to nikad nije prenio u doigravanje gdje nikad nije išao dalje od druge runde.

Sve kod Jazza je nejasno u ovom trenutku, momčad je skupa, a mnogo je navoda i o razdvajanju dvojca Mitchell-Gobert. Osim jednog od te dvojice, Jazz bi mogao ostati i bez trenera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBAUtah Jazz
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!