Rukomet

Šupuković: 'Dolaskom Borozana ulazimo u skupinu klubova Lige prvaka koji će biti konkurentni'

Branimir Korać • petak, 03.06.2022.
Šupuković: 'Dolaskom Borozana ulazimo u skupinu klubova Lige prvaka koji će biti konkurentni'
Foto: FaH

PPD Zagreb predstavio je danas svoje najveće pojačanje za sljedeću sezonu, ugovor u trajanju na dvije godine s hrvatskim prvakom potpisao je Vuko Borozan...

Direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković predstavio je najveće pojačanje svog kluba, Vuku Borozana, kojeg smatra jednim od najboljih na svojoj poziciji u svijetu.

"Naš novi igrač je Vuko Borozan, mislim da ga ne treba posebno predstavljati, svi koji prate rukomet znaju o kome je riječ. Dolazi nam u punoj snazi, ima 28 godina, riječ je o jednom od najboljih igrača svijeta na svojoj poziciji. Mislim da je ovo definitivna potvrda da PPD Zagreb ima svoje mjesto na rukometnoj karti Europe."

Šupuković se osvrnuo i na ono što se događalo u zadnjih mjesec i pol dana te izrazio zadovoljstvo što je Zagreb uzeo trofeje.

"Zadnjih mjesec i pol bilo je puno ružnih stvari o kojima je i dio medija nastojao dezavuirati sve ovo što Zagreb jest, što je bio i što ja vjerujem da će i biti. Na terenu smo pokazali da smo i dalje najbolji u državi i tako demantirali kako vodeće ljude Nexea tako i dio medija njima sklonih koji su pokušavali sve ne bi li mi izgubili barem jedan trofej što se na našu sreću nije dogodilo."

Dolaskom Borozana podignuo je ambicije i želi bolji rezultat u Europi.

"Vjerujem da ćemo s Borozanom napraviti prije svega ono što mi očekujemo, a vjerujem da očekuju i neki drugi koji prate rukomet, da napravimo taj iskorak na europskoj sceni. Zadnje dvije-tri sezone nisu bile najbolje iako smo u ovoj sezoni Lige prvaka spletom vrlo čudnih i nesretnih okolnosti ispali, odnosno nismo se plasirali u drugi krug. Na žalost o tome se nije pisalo. Želim dobrodošlicu Vuki, vjerujem da dolazi pun elana i entuzijazma i želje da Zagreb u rezultatskom i natjecateljskom smislu dignemo na višu razinu. Apsolutno smo uvjereni da njegovim dolaskom ulazimo u skupinu klubova Lige prvaka koji će biti konkurentni."

FOTO: HINA/Lana SLIVAR DOMINIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!