Rukomet

Borozan optimist: 'Nadam se Final Fouru Lige prvaka, vjerujem u njega'

Branimir Korać • petak, 03.06.2022.
Borozan optimist: 'Nadam se Final Fouru Lige prvaka, vjerujem u njega'
Foto: FaH

Vuko Borozan s velikim najavama je stigao u PPD Zagreb s kojim očekuje veliki rezultat, pa čak i Final Four Lige prvaka...

Božidar Jović jako je zadovoljan dolaskom Borozana u Zagreb, crnogorski internacionalac ga je oduševio, a imao je Jović poruku i za Našičane.

"Zahvaljujem se Vukinom menadžeru s kojim smo ovo rješavali u nekoj tajnosti mjesec dana. Želim Vuki dobrodošlicu, u ova dva dana kako razgovaramo stvarno me ugodno iznenadio, od njega sam čuo toliko pozitivnih stvari, a to je ono što je najvažnije našem klubu. On vrlo dobro zna gdje je došao i vrlo dobro zna što je cilj ovog kluba. U razgovoru mi je rekao da je došao ovdje da PPD Zagreb igra Final Four Lige prvaka. U njemu je na povratku u europski rukomet puno želje. Ponovno smo pokazali osvajanjem trofeja da smo bez premca i poručio bih našim suparnicima u Našicama da će još dugo, dugo čekati na osvajanje trofeja u Hrvatskoj." Borozan je bio kratak i jasan te nije skrivao visoke ambicije. Zagreb želi vratiti u vrh europskog rukometa.

"Hvala na dobrodošlici. Bit ću kratak, više volim pričati na terenu nego ovako. Čast mi je što sam došao u klub kao što je PPD Zagreb, klub s velikom tradicijom. Radujem se osvajanju novih trofeja, jedva čekam da sve to krene. Najviše očekujem neki iskorak u Ligi prvaka, nadam se tom Final Fouru, vjerujem u njega."

FOTO: HINA/Lana SLIVAR DOMINIĆ

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!