Nogomet

Sosa: 'Kada ti ne ide, onda ti ne ide apsolutno ništa, svaka odbijena lopta ode njima'

Mihaela Bradovski • petak, 03.06.2022.
Sosa: 'Kada ti ne ide, onda ti ne ide apsolutno ništa, svaka odbijena lopta ode njima'
Foto: FaH

I Borna Sosa bio je prvenstveno razočaran drugim poluvremenom dok je i on prvi dio vidio kao bolje za Hrvatsku i na odmoru je Hrvatska trebala čak i voditi.

Borna Sosa smatra kako je Hrvatska priliku propustila u prvom dijelu kada je na odmoru zaostajala umjesto da je uz realizirane svoje prilike stigla do prednosti.

"U utakmicu smo ušli jako dobro i generalno smo u prvih 25-30 minuta bili na dobroj razini, imali posjed i kontrolu, prilike koje smo trebali realizirati. Ali na kraju odeš na poluvrijeme s 0:1, a praktički trebaš voditi. Nakon toga primimo dva brza i nespretna gola u drugom poluvremenu i utakmica ode u totalno krivom smjeru. Kada ti ne ide, onda ti ne ide apsolutno ništa, svaka odbijena lopta ode njima. Svaka im čast, odigrali su stvarno dobru utakmicu, zasluženo su pobijedili i u drugom dijelu bili superiorniji i na tome im čestitam. Ima još dosta utakmica, moramo dići glave."

ASosa je iz igre izašao na poluvremenu.

"Riječ je o ozljedi koju vučem već dva i pol mjeseca. ne znam što će biti za sljedeće utakmice, pokušat ćemo napraviti sve što možemo pa ćemo odlučiti. Međutim zasad situacija nije najbolja."

Što se tiče narednih utakmica, još je rano govoriti hoće li biti spreman.

"Teško mi je sada reći jer još nisam napravio preglede, na prvu je dosta bolno područje, ne mogu reći kako će biti sutra ili za dva ili tri dana."

FOTO: HINA/Damir SENČAR

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!