Nogomet

Igor Bišćan oslobodio trojicu mladih reprezentativaca i prepustio ih Daliću

Branimir Korać • subota, 04.06.2022.
Igor Bišćan oslobodio trojicu mladih reprezentativaca i prepustio ih Daliću
Foto: FaH

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak u Splitu igra protiv Francuske, a u tom susretu Zlatko Dalić moći će računati i na trojicu mladih reprezentativaca....

Mlada hrvatska reprezentacija odradila je onaj najteži dvoboj protiv Norveške i upisala traumatičan poraz te ima još jednu obavezu, gostovanje kod uvjerljivo posljednjeplasirane Estonije, a u tom susretu Igor Bišćan neće računati na Luku Sučića, Josipa Stanišića i JUosipa Šutala.

Sva trojica su napustila kamp mlade reprezentacije i priključuju se u Splitu A reprezentaciji pred kojom je dvoboj protiv Francuske koji je u sklopu drugog kola Lige nacija na rasporedu u ponedjeljak.

Sva trojica su i bila na Dalićevom popisu te je potvrdio kako će biti s mladom reprezentacijom u susretu s Norveškom te se naknadno pruidružiti reprezentaciji.

Stanišić i Šutalo nisu briljirali protiv Norveške, ali obrana je u kompletu nimala dosta kikseva, jednako kao i jona A reprezentacije u susretu protiv Austrije. Preslaguivanje je potrebno, gotovo sigurno protiv Francuske neće krenuti ista četvorka kao protiv Austrije, posebno jer je vrlo neizvjesno hoće li Borna Sosa moći nastupiti nakon što je osjetio probleme s ozljedom tijekom prvog poluvremena sinoćnjeg dvoboja.

FOTO: HINA/Marko JURINEC

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!