Nogomet

Remi Islanda i Albanije, Kazahstan u gostima svladao Slovake

Matej Kačan • ponedjeljak, 06.06.2022.
Remi Islanda i Albanije, Kazahstan u gostima svladao Slovake
Foto: Dejan Popek

U preostalim susretima Lige nacija nije bilo mnogo pogodaka. Danska i Austrija kasne, a u ostale četiri utakmice pala su tek tri pogotka i dva crvena kartona...

Siromašna večer u Ligi nacija. Jedini pobjednik termina u 20:45 reprezentacija je Kazahstana koja je u gostima minimalno svladala Slovačku. Aslan Darabajev stijelac je jedinog gola u 26. minuti, a zabili su i Slovaci, ali je pogodak Ladislava Almasija poništen.

Kazahstan je tako na vrhu Skupine 3 Lige C sa šest bodova, Slovačka ima tri, dok Bjelorusija i Azerbajdžan imaju po jedan nakon svog remija bez pogodaka.

Pogodaka nije bilo ni na dvoboju Andore i Moldavije u Ligi B, a odigran je još jedan remi, onaj na Islandu. U Rejkjaviku je Albaniju u vodstvo doveo Taulant Seferi u 30. minuti, ali početkom drugog dijela Jon Dagur Thorsteinsson postavlja konačnih 1:1.

Druga je to utakmica i drugi remi u Skupini 2 Lige B. Rusija je u toj skupini te je izbačena, a Island, Albanija i Izrael imaju tek remije, s tim da Izrael i Albanija imaju igrati međusobni susret.

Liga nacija, drugo kolo:
Island - Albanija 1:1
Slovačka - Kazahstan 0:1
Bjelorusija - Azerbajdžan 0:0
Andora - Mooldavija 0:0

Liga nacija 2022., Liga B, skupina 2

  • Rezultati
  • Ljestvica

2. kolo

Island1:1Albanija
1Izrael 48:6+28
2Island 46:604
3Albanija 44:6-22
4Rusija 00:000

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!