Ostali sportovi

Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju s obavezama u Zlatnoj europskoj ligi

Sportnet, Mihaela Bradovski • utorak, 07.06.2022.
Odbojkaši i odbojkašice nastavljaju s obavezama u Zlatnoj europskoj ligi

Hrvatske odbojkaške reprezentacije nastavljaju utakmice Zlatne europske lige. Nakon nešto slabijeg ulaska u natjecanje obje reprezentacije pokazale su sve bolju igru te se nadaju kako bi pobjedama mogle zaključiti grupnu fazu natjecanja...

Odbojkašice sljedeću utakmicu igraju u srijedu, 8. lipnja u 16:30 sati protiv Slovačke, a potom ih u subotu, 11. lipnja u 19 sati očekuje posljednji susret s Češkom.

"U srijedu igramo protiv Slovačke. U prvoj utakmici u Varaždinu završili smo s pobjedničkim rezultatom 3:0. Vjerujem u naš tim i još jednu pobjedu na našoj strani. Naravno da ne podcjenjujemo protivnika, uvijek ulazimo na teren s respektom bez obzira tko je na drugoj strani, ali isto tako znamo kako tijek utakmice ovisi o nama. Dobro smo trenirali, sigurna sam kako će se to odraziti i na terenu", izjavila je reprezentativka Nikolina Božičević i dodala: "Jedno je sigurno, idemo po pobjedu."

Muška reprezentacija u srijedu, 8. lipnja svoju posljednju utakmicu grupne faze igra s Danskom u 19:30 sati. Final Four Zlatne europske lige za odbojkaše održat će se u Varaždinu 18. i 19. lipnja.

"Ostala nam je zadnja utakmica grupne faze protiv Danske. Igramo na njihovom terenu, želimo još jednom pokazati dobru igru. Zadnje tri utakmice smo pobijedili, pa je atmosfera u momčadi jako dobra. Želimo se spremiti mentalno i fizički za idući vikend kada igramo Final Four pred domaćom publikom", izjavio je reprezentativac Marko Sedlaček.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!