Košarka

Kerr: 'Steph nije izašao iz igre zbog ozljede', Curry: 'Bit ću spreman za petak'

Matej Kačan • četvrtak, 09.06.2022.
Kerr: 'Steph nije izašao iz igre zbog ozljede', Curry: 'Bit ću spreman za petak'
Foto: EPA

Najveća zvijezda Golden Stata Warriorsa Stephen Curry ipak neće propuštati utakmice u seriji finala, iako se ozljeda stopala u borbi za loptu s Horfordom u početku činila nešsto težom...

Navijače Golden State Warriorsa, ali i sve obožavatelje NBA lige zabrinula je situacija četiri minute do kraja treće utakmice Bostona i Warriorsa kad su u lovu na loptu igrači završili na podu, a stopalo Stepha Curryja postalo je sjedalica za Ala Horforda.

Curry je ostao ležati i vikao je u boli, a dvije minute kasnije napustio je igru. No, čini se da je sve u redu i da ozbiljne ozljede nema jer trener Steve Kerr izlazak iz igre nije pripisao ozljedi.

"Mislite na ono kad su se bacili na parket za loptom? Tad sam ga ostavio u igri. Izvadio sam ga dvije minute prije kraja jer smo bili u minusu od 14 poena. Ozljeda ga nije natjerala na izlazak, izvadio sam ga jer nismo mogli stići zaostatak. Znat ćemo više sutra", objasnio je Kerr.

Sam Steph nema prevelike zabrinutosti oko ozljede, smatra da neće propustiti četvrtu utakmicu te da će nesmetano igrati do kraja serije.

"Slična je ovo stvar i ozljeda kao i protiv Bostona u regularnoj sezoni, ali nije tako loše", rekao je Curry koji je ozlijedio stopalo i protiv Celticsa u ožujku.

"Bit ću u redu. Zapeo sam ispod Ala. Naravno, bit će malo boli, ali bit ću u redu. Vidjet ćemo kakvo će stanje biti sutra i spremit ću se za petak", kazao je Steph.

FOTO: EPA/CJ Gunther

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!