Vodeni sportovi

Hrvatski vaterpolisti poraženi na peterce: 'Bilo je puno bolje nego u Svjetskoj ligi'

Branimir Korać • subota, 11.06.2022.
Hrvatski vaterpolisti poraženi na peterce: 'Bilo je puno bolje nego u Svjetskoj ligi'

Hrvatski vaterpolisti pripremaju se za nastup na Svjetskom prvenstvu, a u sklopu priprema poraženi su na peterce u Trstu protiv Italije s ukupnih 15:13...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija jučer je gostovala u Trstu kod Italije gdje je odradila prijateljsku utakmicu. Talijani su bili uspješni s 15:13 nakon izvođenja peteraca.

U regularnom dijelu Hrvatska je uglavnom bila u vodstvu, ali nije ga zadržala i Talijani su na ulasku u zadnju minutu golom Fondellija stigli do poravnanja i peteraca.

Za Hrvatsku su igrali Bijač, Burić, Fatović 1, Krapić 1, Lazić 1, Bukić, Vukičević, Žuvela 1, Marinić Kragić 2, Paparić 1, Bašić 1, Harkov 3, Popadić.

Izbornik Tucak bio je zadovoljan prikazanim. "Najveći dio utakmice je bilo vrlo zadovoljavajuće. Polovicu utakmice smo imali vodstvo, pa i izraženo, da bi onda upali u neku rupu. Bilo je nekih pogrešaka koje su nas koštale pobjede odnosno dovele do remija i onda izvođenja peteraca. Međutim, generalno gledano to je ipak bilo puno bolje nego u Podgorici, na turniru Svjetske lige prije mjesec i pol dana."

U utorak, 14. lipnja u 20 sati u Puli će se odigrati nova prijateljska utakmica između Hrvatske i Italije kao generalna proba uoči Svjetskog prvenstva.

Prijateljska utakmica:
Italija - Hrvatska 15:13 (11:11)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!