Nogomet

Riječani nisu imali sreće u ždrijebu: 'Izvukli smo najizazovnijeg protivnika'

Branimir Korać, HINA • srijeda, 15.06.2022.
Riječani nisu imali sreće u ždrijebu: 'Izvukli smo najizazovnijeg protivnika'
Foto: FaH

Među hrvatskim klubovima koji su se danas našli u ždrijebu europskih kupova, najmanje razloga za zadovoljstvo imala je Rijeka koja je dobila najtežeg protivnika...

Suparnik Rijeke u drugom pretkolu Konferencijske lige je švedski Djurgarden, za kojeg Robert Palikuča, generalni menadžer za sport HNK Rijeka, kaže da je najizazovniji protivnik.

"Izvukli smo najizazovnijeg protivnika iz te skupine potencijalnih suparnika u ovoj fazi Konferencijske lige. U europskim natjecanjima nema više laganih suparnika bez obzira na fazu natjecanja, ali reputacija i snaga švedske ekipe stavlja nas odmah pred jedan pozitivan izazov", rekao je Robert Palikuča za internetski portal Rijeke.

Prva utakmica 21. srpnja igra se na Rujevici.

"Djurgarden je dosad odigrao 11 utakmica u švedskom prvenstvu tako da će kroz prvenstvo biti u punoj natjecateljskoj formi. Veselimo se tom izazovu i bit će to dvije jako zahtjevne utakmice. Sve u svemu radi se o jednoj jako dobroj ekipi, a na nama je da se maksimalno spremimo i izborimo prolazak u iduće kolo", ocijenio je Palikuča.

FOTO: HINA/Miljenko KLEPAC

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!