Košarka

Perasović ostaje u Uniksu i sljedeće sezone, nadaju se ostanku i Hezonje

Branimir Korać • četvrtak, 16.06.2022.
Perasović ostaje u Uniksu i sljedeće sezone, nadaju se ostanku i Hezonje
Foto: FaH

Uniks iz Kazanja potvrdio je ostanak Velimira Perasovića u klubu i sljedeće sezone. Aktivirana je druga godina ugovora, a u klubu se nadaju i kako bi mogao ostati i Mario Hezonja...

Velimir Perasović zadovoljan je u Uniksu, u klubu su zadovoljni njegovim radom i donesena je odluka o nastavku suradnje i za sljedeću sezonu.

Perasović je s Uniksom sezonu zaključio na trećem mjestu VTB lige, a u Euroligi je u trenutku isključenja ruskih klubova iz natjecanja s 13 ostvarenih pobjeda bio na poziciji koja vodi u doigravanje.

Nakon ruske invazije na Ukrajinu došlo je do preslagivanja u svim ruskim klubovima, dio igrača je otišao, nalazila su se nova rješenja, a Perasoviću je puno pomoglo to što je ostao Mario Hezonja koji je dominirao VTB ligom.

U Kazanju se još uvijek nadaju kako neće samo Perasović ostati u klubu već da bi mogli nagovoriti i Hezonju, ali posebno danas nakon što je potvrđeno isključenje ruskih klubova iz europskih natjecanja i za sljedeću sezonu, to neće biti lagan zadatak.

Perasović i Milan Karakaš kao dio stožera definitivno ostaju, a ostaje za vidjeti hoće li biti jedini Hrvati u klubu, ne treba zaboraviti da je tamo sezonu završio i Željko Šakić.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!