Rukomet

Karačić: 'Nadam se da ćemo u finalu od prve minute biti Kielce kakvo je bilo u drugom poluvremenu'

Branimir Korać • subota, 18.06.2022.
Karačić: 'Nadam se da ćemo u finalu od prve minute biti Kielce kakvo je bilo u drugom poluvremenu'
Foto: EPA

Kielce je izborilo nastup u finalu Lige prvaka pobjedom protiv Veszprema u pravoj golijadi 37:35, a odličnu utakmicu odigrao je Igor Karačić...

Igor Karačić već ima dvije titule s Vardarom i nada se kako će u nedjelju uzeti i treću, ovaj put s Kielceom. Zadovoljan je kako je njegova momčad izgledala u drugom dijelu susreta protiv Veszprema.

"Četvrti Final Four i treće finale, te 2018. godine smo kiksali. Zadovoljan sam, odigrali smo stvarno perfektnu sezonu, bilo bi nezasluženo da se nismo ovdje plasirali. U polufinalu smo se tražili i pronašli u drugom poluvremenu. Zadnjih mjesec i pol nam je nedostajalo utakmica, nismo mogli pronaći niti protivnike pa smo igrali međusobno sparinge sa sucima. Nadam se da ćemo sutra od prve minute biti Kielce kakvo je bilo u drugom poluvremenu i kroz cijelu sezonu", rekao je Karačić za Balkan Handball.

Andreas Wolff nije najbolje krenjuo, ali njegove obrane u drugom dijelu pomogle su.

"Jako je loše Wolff ušao u utakmicu, ali znamo tko je Andy i što može, za nas je najbolji vratar na svijetu, ali 15 dana nije trenirao, imao je puknuće međurebrenog mišića i priključio se dva dana prije Kölna. Vratio se i drago mi je da je pokazao svoju kvalitetu u drugom poluvremenu."

U finalu će igrati protiv Barcelone, bit će to bitka na sve ili ništa.

"Bio sam dosta puta tu, Alex također i igračima smo mogli reći da je ovo polufinale najbitnije. U finalu i ti i protivnik idete na pobjedu, ali najbitnije je da si miran i da možeš reći da je sezona uspjela. U finalu je bitno da pružiš sve od sebe, a tko je spretniji i sretniji, na kraju će slaviti."

FOTO: EPA/SASCHA STEINBACH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!