Rukomet

Cindrić u borbi za titulu: 'U finalu nema puno taktike, baci se na glavu pa što bude'

Branimir Korać • nedjelja, 19.06.2022.
Cindrić u borbi za titulu: 'U finalu nema puno taktike, baci se na glavu pa što bude'
Foto: EPA

U finalu Lige prvaka rukometaša sastat će se Kielce i Barcelona. Luka Cindrić nada se kako će njegova momčad uspjeti otići do kraja i ove godine...

U uglednom polufinalu sastali su se Barcelona i Kiel, a Barcelona je pobjedom 34:30 otišla do kraja i izborila nastup u finalu Lige prvaka.

"Očekivali smo ovako tvrdu, borbenu, čvrstu i mušku utakmicu. Moram stvarno pohvaliti svoju ekipu, dali smo sve od sebe, bacili smo se na glavu i stvarno sam preponosan. Pokazali smo karakter i zajedništvo u teškim trenucima, da možemo s velikim rivalima. Vrhunska utakmica za nas protiv vrhunskog protivnika", kaže Luka Cindrić za Balkan Handball.

U drugom poluvremenu Barcelona se uspjela odvojiti i slomiti otpor oslabljenog Kiela.

"Čekali smo svojih pet minuta, vjerovali smo u nas i bili smo fokusirani na to. kasnije je Gonzalo obranio što je trebao, došli smo do nekih lakih golova, tu smo se odvojili i držali do kraja."

Kielce je ove sezone bilo vrlo neugodno za Barcelonu, svladalo ju je u oba susreta.

"Kielce je ove sezone možda i najbolja ekipa, pokazali su kontinuitet, imaju puno odličnih igrača koji su napravili korak naprijed u karijeri. Pobijedili su nas dva puta ove sezone, ali tu smo se još tražili. Nakon briljantne prošle sezone, ova je bila teža za nas. Bilo je dosta promjena, ali polako smo dizali formu i sada smo tu, u finalu, branimo titulu. Presretan sam."

"U finalu nema puno taktike, baci se na glavu pa što bude."

FOTO: EPA/SASCHA STEINBACH

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!