Nogomet

Novi Hrvat na klupi Šerifa: Bivši Vatreni prihvatio izazov

Mihaela Bradovski • utorak, 21.06.2022.
Novi Hrvat na klupi Šerifa: Bivši Vatreni prihvatio izazov
Foto: Dejan Popek

Moldavski Šerif dobio je novog trenera, na klupi tamošnjeg prvaka u narednoj sezoni sjedit će bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas...

Stjepan Tomas ima novi angažman. Od 2014. godine trenersku karijeru gradio je u Turskoj, a nakon što je u niz klubova bio pomoćni trener pa onda glavni u Antalyasporu, Rizesporu i Goztepeu, a sada seli u Moldaviju.

Tomas je već u Tiraspolu gdje je stavio potpis na ugovor i kao i mnogi prije njega, ostao je fasciniran kompleksom koji ga je tamo dočekao.

"Ponosan sam što me ovakav klub htio dovesti za trenera. Svi znamo što je Šerif napravio, vidjeli smo i kako je odigrao protiv Dinama. Prvi dojmovi su nemoguće dobri, kompleks je s tri stadiona i još jednim koji je pod krovom. Za trening imamo 12 terena, vrhunski hotel na dispoziciji, sve što poželimo od teretane i liječničkih sadržaja, čak i olimpijski bazen", kaže Tomas za Sportske novosti.

Tomas je tako naslijedio Zorana Vulić, Zorana Zekića i Gorana Sablića koji su prije njega sjedili na klupi moldavskog kluba.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!