Košarka

Mediji javili da je Beal odbio dodatnu godinu u ugovoru, on ostao zbunjen

Matej Kačan • srijeda, 22.06.2022.
Mediji javili da je Beal odbio dodatnu godinu u ugovoru, on ostao zbunjen

Zvijezda Washington Wizardsa Bradley Beal izrazila je svoje čuđenje na navode američkih medija o tome kako je igrač odbio dodatnu opciju u svom ugovoru s Wizardsima...

Završetkom NBA lige krenula je i tržnica, jedan od najzanimljivijih dijelova sezone. Odmah su krenuli navodi, informacije i vijesti NBA insidera, a jedno od većih imena koje se spomenulo je ono Bradleya Beala.

Za njega je HoopsHype naveo kako je odbio opciju u ugovoru da ga dodatno produži na još jednu godinu do kraja sezone 2022/23 po cijeni od 36.4 milijuna dolara. To bi značilo da Beal izlazi iz ugovora i postaje slobodan igrač.

No, sam bek Wizardsa je ostao iznenađen pa je svoju zbunjenost izrazio i na Twitteru:

Oko Beala su se godinama stvarale informacije o možebitnom odlasku iz američkog glavnog grada, ali su one utišane početkom sezone 2019/20 kad je potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 72 milijuna dolara uz opciju treće godine.

Očito su dolaskom roka za aktivaciju te dodatne godine opet krenula nagađanja pa ostaje za vidjeti kako će se priča rasplesti. Beal je bez sumnje glavna zvijezda ekipe, u samo nekoliko mjeseci su Wizardsi razmijenili Johna Walla pa Russella Westbrooka, dva Bealova bekovska partnera.

No, Washington je prošle sezone ostao bez doigravanja, ali ako Beal postane slobodan igrač, sigurno će biti jedan od traženijih na tržištu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!