Košarka

Slovenski izbornik: 'Pomno pratimo što Hrvati rade, neke stvari već možemo očekivati'

Branimir Korać • srijeda, 22.06.2022.
Slovenski izbornik: 'Pomno pratimo što Hrvati rade, neke stvari već možemo očekivati'
Foto: Kristijan Komarica

Slovenska košarkaška reprezentacija odrađuje pripreme za nastavak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a sav fokus je na susretu protiv Hrvatske koji je na rasporedu 30. lipnja...

Reprezentacija Slovenije u subotu od 20:30 igra pripremnu utakmicu za dvoboj protiv Hrvatske, protivnik je Italija.

Za Sloveniju će u tom susretu igrati Goran Dragić, Zoran Dragić, Jaka Blažič, Jakob Čebašek, Žiga Dimec, Gregor Glas, Gregor Hrovat, Jurij Macura, Edo Murić, Aleksej Nikolić, Luka Rupnik i Mike Tobey.

"Ovog tjedna nastavljamo s pripremama u Trstu. Vjerujem da će nam promjena sredine dobro doći i da će se momčad još više povezati. Svi igrači su visoko motivirani i spremni. Vjerujem da ćemo se maksimalno pripremiti za Hrvatsku. Pomno pratimo što rade, od prošlog ciklusa imaju novog trenera. Igrat će u drugačijem sastavu nego u veljači. Neke stvari ćemo morati predvidjeti, ali neke stvari već možemo očekivati", kaže slovenski izbornik Aleksandar Sekulić.

Slovenija protiv Hrvatske igra u Stožicama 30. lipnja od 20:15 sati. Od igrača koji se tek trebaju priključiti slovenskim treninzima su Luka Dončić i Žan Mark Šiško.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!