Košarka

Aleksej Nikolić: 'Svi smo svjesni koliko nas važne utakmice čekaju, osjeti se na svakom koraku'

Branimir Korać • srijeda, 22.06.2022.
Aleksej Nikolić: 'Svi smo svjesni koliko nas važne utakmice čekaju, osjeti se na svakom koraku'
Foto: Kristijan Komarica

Slovenija se priprema za naredna dva dvoboja kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a potpuna je koncentracija na dvoboju protiv Hrvatske koji je na rasporedu 30. lipnja...

U iščekivanju Luke Dončića i Žana Marka Šiška Slovenija odrađuje treninge, a nastavit će pripreme za dvoboj protiv Hrvatske u Trstu gdje će odraditi prijateljski dvoboj s Italijom.

30. lipnja na rasporedu je kvalifikacijski dvoboj protiv Hrvatske u Stožicama, a 3. srbnja gostovat će u Stockholmu kod Švedske.

"Mislim da smo svi jako sretni što smo ponovno zajedno. Već smo odradili dobar trening, a kemija u reprezentaciji je kao i uvijek odlična. Na treninzima se uglavnom fokusiramo na našu igru. Pred nama je tjedan dana u Trstu gdje ćemo tesati detalje. Svi smo svjesni koliko nas važne utakmice čekaju u kvalifikacijama, to je vidljivo na svakom koraku", priznaje bek Burgosa Aleksej Nikolić.

Podsjećamo, Slovenija i Švedska imaju po dvije pobjede i dva poraza u dosad odrađenom dijelu kvalifikacija, Finska ima tri pobjede i poraz, a Hrvatska pobjedu i tri poraza.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!