Košarka

Slovenija s Lukom Dončićem u Trstu protiv Italije, glavna zvijezda priključila se treninzima

Branimir Korać • četvrtak, 23.06.2022.
Slovenija s Lukom Dončićem u Trstu protiv Italije, glavna zvijezda priključila se treninzima
Foto: EPA

Slovenski košarkaški savez objavio je kako je Luka Dončić dobio zeleno svjetlo za priključenje treninzima i ne mora čekati famozni 27. lipnja...

Slovenija pripreme za dvoboje s Hrvatskom i Švedskom nastavlja jača za Luku Dončića. Slovenski košarkaški savez pobrinuo se za dodatno osiguranje i Dončić se već sada priključio treninzima.

Dončić je dočekan s oduševljenjem i pljeskom suigrača, a naastupit će već u subotu u prijateljskom susretu protiv Italije koji je na rasporedu u Trstu.

"Bit će to važna utakmica za nas. Znamo da je talijanska reprezentacija vrlo kvalitetna, bit će to pravi spektakl za Trst. Poznajem ovo okruženje i znam da će atmosfera biti jako dobra. S druge strane, moramo se pobrinuti da zbijemo redove. Igrat ću s Goranom i Lukom prvi put u isto vrijeme, što će biti novo iskustvo. Sretan sam što sam dio ove reprezentacije, uživat ću u svakom trenutku", kaže Zoran Dragić.

Koristi od dvoboja u Trstu svakako će imati izbornik Aleksandar Sekulić.

"Zahvalni smo Trstu za koji znamo da je košarkaški grad, Talijanskom savezu... Na svakom okupljanju govorimo o 'trenutnim' kvalifikacijama. Zato je svaki trening važan, svaka utakmica. Sretan sam što ćemo moći igrati u punom sastavu. Moramo maksimalno iskoristiti utakmicu, moramo postaviti uloge i usredotočiti se na igru", kaže Sekulić.

FOTO: EPA/JOHN G. MABANGLO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!