Rukomet

Novo pojačanje za PPD Zagreb, prvi strijelac lige pojačao konkurenciju na lijevom krilu

Branimir Korać • četvrtak, 23.06.2022.
Novo pojačanje za PPD Zagreb, prvi strijelac lige pojačao konkurenciju na lijevom krilu

Dugo najavljivano pojačanje napokon je stiglo u PPD Zagreb. Gabriel Buvinić stavio je potpis na ugovor s Plinarima u trajanju od tri godine...

Novi igrač PPD Zagreba nakon Vuke Borozana, Milana Milića i Aljaža Pantara je Gabriel Buvinić.

Iz PPD Zagreba su ranije isticali želju za njegovim doovođenjem pa je tako Vedran Šupuković istaknuo kako je uvjeren da će dogovor na kraju biti postignut i tako je i bilo.

Buvinić je stavio potpis na ugovor i vodit će borbu s Davorom Ćavarom za minutažu na lijevom krilu.

"Kada je stigao poziv trideseterostrukog prvaka Hrvatske bilo je tako jasno da je vrijeme za nove izazove i da se takav poziv ne odbija. Za mene je ovo ostvarenje dječačkog sna. Smatram da sam svojim radom zaslužio ovaj poziv, a siguran sam da ću u ovakvom klubu samo napredovati. Smatram sam da ću opravdati povjerenje koje mi je ukazano, te da itekako imam što za pokazati", rekao je Buvinić nakon potpisa ugovora.

Direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković nije skrivao zadovoljstvo dogovorom.

"Iznimno nam je drago da nam se pridružio Gabriel. Pratili smo ga dugo, a u ovom trenutku se pojavila i potreba i mogućnost da realiziramo njegov dolazak s obzirom da smo ostali bez dva igrača na toj poziciji. Znamo da je vrhunski realizator, te da je u posljednje dvije sezone bio najbolji strijelac Paket24 Premijer lige. Sa svoje 23 godine smatram da nam dolazi u periodu karijere kada treba sve to što je pokazao na jednom nivou, sada pretočiti i pokazati na nivou više. Mi vjerujemo da je on taj i da će kroz Zagreb polučiti dodatni napredak i pomoći klubu u nacionalnim i europskim aspiracijama. U konačnici vjerujem da Gabriel kroz sjajne partije u klubu može u dogledno vrijeme izboriti i status u reprezentaciji."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!