Košarka

Durant tjednima nije pričao s Netsima, vrbuju ga igrači Blazersa

Matej Kačan • nedjelja, 26.06.2022.
Durant tjednima nije pričao s Netsima, vrbuju ga igrači Blazersa
Foto: EPA

Američki košarkaš Kevin Durant mogao bi napustiti Netse, kao i Kyrie Irving, a očito zvijezde Portlanda ne bi imale ništa protiv da im se pridruži...

Veliki projekt Brooklyn Netsa mogao bi uskoro vrlo neslavno propasti. Uz Kyrieja Irvinga, na istoj valnoj duljini s upravom nije ni Kevin Durant koji prema izvještajima iz američkih medija ne komunicira s vodstvom kluba.

Kako prenosi Ringer, Durant već tjednima ne komunicira s upravom i frustriran je smjerom u kojem franšiza ide.

"Imate navode da Kyrie odlazi. Nazvao sam neke ljude, Durant s klubom nije pričao tjednima. Ne znam ima li povjerenja u upravu trenutno, ne znam je li sve u stanju odlaska. No, postoji zabrinutost ne samo os Kyriejeve strane, već i s Durantove", kaže Logan Murdock, novinar Ringera.

Gdje bi Durant mogao završiti u slučaju odlaska iz Netsa? Jusuf Nurkić i Damian Lillard imaju ideju. Naime, oni su na svojim društvenim mrežama objavili montažu fotografije i "smjestili" Duranta u dres Blazersa uz Lillarda.

Blazersi su krilnu poziciju pojačali nedavnom razmjenom za Jeramija Granta, a traži se druga zvijezda uz Lillarda nakon što se nije izborilo doigravanje. Netsi su ga izborili, ali i neslavno pali "metlom" protiv Bostona u prvoj rundi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!