Nogomet

Bivši sportski direktor Rijeke napušta Cipar i seli u ekipu pod vlasnicima Southamptona

Matej Kačan • nedjelja, 26.06.2022.
Bivši sportski direktor Rijeke napušta Cipar i seli u ekipu pod vlasnicima Southamptona
Foto: Dejan Popek

Ivan Mance, dosadašnji sportski direktor Pafosa i nekadašnji sportski direktor Rijeke, prihvatio je novu ponudu i seli u grupaciju koja je vlasnik Southamptona...

Nekadašnji sportski direktor Rijeke Ivan Mance napravio je korak naprijed u karijeri. Mance je nakon Rijeke otišao na Cipar gdje je obnašao istu funkciju u Pafosu, a sad odlazi u ekipu koja drži i Southampton.

Tamo će prihvatiti poziciju u timu zaduženom za sportsku politiku kluba, a Pafos će dobiti odštetu. Mance s već u petak oprostio od kluba, a u nedjelju je stigla informacija o Southamptonu.

"Zahvaljujem se gradu i klubu Pafosu, kao i vlasnicima za podršku i priliku. Bila je ovo izazovna i zanimljiva godina, jedinstveni navijači i jedinstvena podrška. Mislim da klub ima potencijal i bez sumnje će mi ostati u srcu. Bila je ovo poslovna odluka i nadam se da će vrijeme pokazati da je bila najbolja i za mene i za Pafos", rekao je na odlasku.

Mance postaje dio Southamptona, odnosno Sport Republica u vlasništvu srpskog poduzetnika Dragana Šolaka gdje bi trebao preuzeti ulogu na jednom od projekata u razvoju klubova diljem svijeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!