Košarka

Nitko osim Lakersa nije zainteresiran za razmjenu za Irvinga, Netsima se ne sviđa paket

Matej Kačan • ponedjeljak, 27.06.2022.
Nitko osim Lakersa nije zainteresiran za razmjenu za Irvinga, Netsima se ne sviđa paket
Foto: EPA

Los Angeles Lakersi htjeli bi opet upariti Kyrieja Irvinga i LeBrona Jamesa i jedini su zainteresirani za sign&trade opciju, ali Netsima se ne sviđa što imaju za ponuditi...

Kontroverzni bek Brooklyn Netsa očito traži izlaz iz ekipe, a kao jedini i najagresivniji udvarači izdvojili su se LA Lakersi koji bi rado opet uparili Irvinga s LeBronom Jamesom.

No, svaki posao priječi veliki Irvingov ugovor od 36 milijuna dolara za ovu sezonu i da bi Netsi dobili nešto za njega, morat će se odraditi sign&trade tako da Irving iskoristi opciju za 2022/23 sezonu, a Lakersi pošalju nešto zauzvrat i izjednače plaće.

Nitko drugi nije izrazio interes za takav posao prema Adrianu Wojnarowskom, dok se po istom izvoru Netsima ne sviđa ono što Lakersi imaju za ponuditi.

Ako nitko drugi ne želi sign&trade, jedine preostale opcije su da Irving odbije posljednju godinu i izađe na tržište slobodnih igrača, ili da ostane. U slučaju da postane slobodan igrač, Lakersi bi otpali kao potencijalna destinacija jer pod salary capom nemaju mjesta za potpisati skupog beka.

Irving mora odlučiti o svojoj opciji do 29. lipnja i opcija s Lakersima ne može se razmatrati nakon četvrtka.

30-godišnji Irving muku muči s ozljedama posljednjih godina, a minule sezone igrao je manji dio utakmica zbog pravila oko cijepljenja.

FOTO: EPA/Peter Foley

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!