Rukomet

Koronavirus hara SP-om U-20 za rukometašice, Austrijanke se povukle, zaraza i u Hrvatskoj

Mihaela Bradovski • srijeda, 29.06.2022.
Koronavirus hara SP-om U-20 za rukometašice, Austrijanke se povukle, zaraza i u Hrvatskoj

Svjetsko prvenstvo do 20 godina za rukometašice održava se u Sloveniji, a sve više problema ima s pozitivnim slučajevima na koronavirus...

Koronavirus uvukao se među sudionice Svjetskog prvenstva rukometašica do 20 godina. Problema je sve više, a reprezentacija Austrije već je objavila kako se povlači s turnira zbog velikog broja pozitivnih slučajeva.

Problema ima i u hrvatskoj reprezentaciji koja je ostala praktički bez kompletnog stožera uoči utakmica za plasman od devetog do 12. mjesta.

Naime Hrvatski rukometni savez potvrdio je kako su pozitivna četiri člana stožera i jedna igračica, a kako se dalje napominje da će reprezentaciju u narednim susretima voditi tehniko Dean Vučić, jasno je da je pozitivna i izbornica Adrijana Prosenjak.

Nakon poraza od Mađarske, Hrvatska je ostala bez prolaza u borbu za odličja i seli u borbu za plasman od devetog go 12. mjesta gdje će u petak od 16 sati igrati protiv Crne Gore, a ovisno o rezultatu tog dvoboja, dan kasnije igrat će protiv Japana ili Češke.

FOTO: HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!