Košarka

Mulaomerović: 'Utakmica je završena već u prvoj četvrtini kada nismo izdržali pritisak'

Branimir Korać • četvrtak, 30.06.2022.
Mulaomerović: 'Utakmica je završena već u prvoj četvrtini kada nismo izdržali pritisak'
Foto: FaH

Jako loše izdanje Hrvatske u Ljubljani i ružan poraz 97:69. Damir Mulaomerović i Mario Hezonja nakon susreta mogli su samo čestitati Slovencima...

Nakon ružnog poraza od Slovenije, Damir Mulaomerović teško je pronalazio išta dobroga. Možda tek činjenica da je Hrvatska matematički još uvijek u igri, ali mora svladati Finsku što s ovakvom igrom neće moći.

"Mogu samo čestitati Sloveniji koja je bila odlična u fantastičnoj i pravoj košarkaškoj atmosferi. Utakmica je završena već u prvoj četvrtini kada nismo izdržali pritisak. Luka i Goran su dominirali, mi nismo nikako uspjeli pronaći našu pravu igru. pokušavali smo uhvatiti priključak i svaki put kada smo došli na 15-17 razlike, oni su ubacili nekoliko koševa zaredom. Mentalno nismo bili u utakmici. Dobra je stvar što još imamo šansu protiv Finske i to je jedino dobro. Pokušavali smo, ali nismo bili u utakmici. Čestitke sjajnoj Sloveniji, posebno Luki Dončiću koji čini sve na parketu boljima. Moramo podići glave i za tri dana svladati Finsku."

Najefikasniji u hrvatskoim redovima bio je Mario Hezonja koji je također nizao čestitke Slovencima.

"O ovakvim utakmicama možete ili napisati knjigu i radije ne komentirati. Želim čestitati Sloveniji koja je odigrala sjajnu utakmicu. Mi nismo bili na razini koja je potrebna za svladati ovog protivnika, ali bit ćemo uskoro. Nastavit ćemo trenirati i raditi na igri, nadam se da ćemo doći na ovu razinu. Čestitam i Goranu Dragiću na nevjerojatnoj karijeri i hvala mu na svemu što je napravio i za Sloveniju i za internacionalne košarkaše u NBA ligi."

FOTO: HINA/STA/Jure Makovec

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!